fbpx

27. september

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N 

Kom med, når vi sammen med Aarhus C++ User Group (AaCppUG.dk) inviterer alle interesserede indenfor til et spændende meetup med tre spændende talks om C++-programmeringssprogets mange anvendelsesmuligheder. Opdag hemmelighederne bag effektiv kodeforbedring, lær at udnytte C++20’s ranges bibliotek til effektiv manipulation af datasekvenser, og udforsk hvordan du kan bruge moderne C++-funktioner på ressourcebegrænsede systemer.  

 

Om C++ og Aarhus C++ User Group

C++ er et moderne programmeringssprog, som blev udviklet af danskeren Bjarne Stoustrup.

I dag bruges C++ især i computerspilsudvikling, IoT og indlejrede systemer, high-performance computing, neurale netværk og andre områder, hvor der er brug for et kraftfuldt sprog med høj ydeevne og fleksibilitet. Sproget er typestærkt og understøtter de tre paradigmer inden for programmering; structural, object-oriented og functional.

Bag Aarhus C++ User Group står en række C++-entusiaster, som elsker sproget og dets mange anvendelsesmuligheder. De arbejder med det på forskellige måder og i forskellige kontekster – nogle i akademisk kontekst og andre i industrien. De har det til fælles, at de har en ambition om at udbrede kendskabet til og begejstringen for C++.

PROGRAM

Små ændringer kan forekomme.

16.15: Velkomst og intro
16.25: Bent Bisballe Nyeng: Contemporary C++ without Free-Store
16.40: Morten Haahr Kristensen: A different kind of view
16.55: Pause
17.10: Jacob Toft Pedersen: Brutal refactoring – how to make legacy code submit to testing
17.40: Forfriskninger og netværk

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle interesserede er velkomne til dette og andre meetups i Aarhus C++ User Group. 

 

VENUE

ORBIT Event Space: Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs siden for at finde ORBIT Event Space. Du kan også tjekke denne video, hvor Nichlaes viser vej.

TILMELDING

Sidste tilmelding er mandag d. 25. september kl. 12.

* indicates required
Hvilken bekrivelse passer bedst på dig?

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Du kan læse mere i vores Privacy Policy.

Hvis du har spørgsmål til dette event, er du velkommen til at kontakte Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager,

Institut for Elektro- og Computerteknologi: litte@ece.au.dk