fbpx

16. maj

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N

Kom og vær med, når vi afholder det 2. netværksmøde i She# (udtales She Sharp), som er et nyt netværk for kvindelige og nonbinære ingeniørstuderende. Denne gang får vi besøg af Camilla Holmstoel, som arbejder som Consultant hos Delegate og blev færdig som softwareingeniør i januar 2023. Camilla har en spændende baggrund og har mange gode tanker og perspektiver på det at være kvinde i softwareindustrien. Hendes arbejdsplads, Delegate, blev i 2022 kåret som både Danmarks bedste IT-arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads for kvinder, og Camilla vil også fortælle om hvordan Delegate er nået hertil. 

OBS: Du behøver ikke at have deltaget på det første event for at være med til dette! 

Vi glæder os til at se dig.

PROGRAM

OBS: Tidspunkterne i programmet er cirkatider – vi satser på at slutte til tiden, men vil gerne have elastik i programmet og give plads til spontane diskussioner.

16.15: velkomst ved styregruppen
16.30: Talk/samtale med Camilla Holmstoel, Delegate
17.00: Gruppediskussioner
17.30: Pause
17.45: Fællesdiskussion
18.15: Mad og drikke, venligst sponsoreret af Delegate

 

OM SHE#-NETVÆRKET

She# (udtales She Sharp) er et netværk for kvindelige og nonbinære ingeniørstuderende. She# vil bidrage til at skabe en fremtid, hvor kvinder og nonbinære føler sig selvsikre, kompetente og fuldt integreret i software- og teknologibranchen.

Vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan møde hinanden, dele erfaringer, udvide vores netværk og finde inspiration til studieliv og karriere inden for software- og teknologibranchen. Vi håber også at bygge bro imellem nuværende, tidligere (og måske endda også kommende) generationer af kvindelige og nonbinære ingeniørstuderende. 

Netværket tilbyder adgang til inspirerende rollemodeller – kvinder, som har en teknisk uddannelse og arbejder i software- eller teknologibranchen, som deler din passion for software og teknologi og som er villige til at dele ud af deres erfaringer og indsigter. Som deltager får du mulighed for at deltage i arrangementer og møde både studerende og kvinder fra industrien, som du kan spejle dig i. 

Netværket er opstartsfasen og er opstået på baggrund af et ønske fra nuværende kvindelige ingeniørstuderende og har opbakning fra AU’s Institut for Elektro- og Computerteknologi (ECE).  

Styregruppen består pt. af tre medarbejdere fra ECE og ti studerende. Hvis du har lyst til at være en del af styregruppen, er du meget velkommen til at række ud.

Hvis du har spørgsmål om netværket eller ønsker at bidrage som oplægsholder eller sponsor, er du velkommen til at kontakte Litte Dalsgaard: litte@ece.au.dk / 93 52 14 47.

 

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Netværket er gratis at deltage i og åbent for kvindelige og nonbinære ingeniørstuderende inden for alle studieretninger.

LOKATION

ORBIT Event Space: Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs siden for at finde ORBIT Event Space. Se også denne video, hvor Nichlaes viser dig vej.

TILMELDING 

* indicates required