fbpx

1. marts

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N

Hvad venter der en færdiguddannet Elektrisk Energiteknologi-ingeniør på arbejdsmarkedet? Hvordan kan den viden du har får i løbet af studiet omsættes til karrieremuligheder? Hvordan ser hverdagen ud for en EE-ingeniør? 

Disse og mange flere spørgsmål kan du få svar på, når vi i samarbejde med SEES (Samling af Elektrisk Energiteknologi-studerende) inviterer fem virksomheder inden for, for at give dig konkrete eksempler og gøre dig klogere på dine muligheder og fremtidsudsigter som studerende og færdiguddannet elektrisk energiteknologiingeniør.

Du kan deltage uanset hvilket semester du går på – det kan også være en god måde at få indsigt i praktikmuligheder hos de respektive virksomheder, og måske endda redde dig et studiejob.

Uanset hvad dine motiver er, så synes vi du skal komme og have en god aften i selskab med dine medstuderende og gode folk fra virksomhederne. Der serveres sandwich og drinks.

SEES vi? Det tror vi nok, vi gør ;).

Du kan møde følgende virksomheder

PROGRAM

16:00: Dørene åbner
16:15: Velkommen, v. SEES og ORBIT Lab
16.20: Virksomhed 1
16.35: Virksomhed 2
16.50: Virksomhed 3
17.05: pause
17.15: Virksomhed 4
17.30: Virksomhed 5
17.45: Mad, hygge og networking

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Eventet er målrettet studerende, som læser Elektrisk Energiteknologi, men studerende på andre studieretninger er også velkomne til at deltage.

LOKATION

Eventet foregår i ORBIT Event Space, Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs parkeringspladsen og kig til højre, så kan du ikke undgå at se det. Hvis du er i tvivl, så lad Nichlaes vise vej.

DER ER NU LUKKET FOR TILMELDING

Hvis du har spørgsmål til denne sides indhold, er du velkommen til at kontakte Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ece.au.dk.