fbpx

10. oktober

 

}

16.15–18.15

5122, 122

(ORBIT Event Space)

Velkommen til semesterets anden af fire workshops i serien “Hack your Education”, hvor vi ser på versionering. Vi viser dig, hvordan du kan bruge GitLab som repository og hvordan du kan bruge branches til at integrere nye features og fixes i din kode. Det er god forberedelse til dine kommende kurser og de projekter, du selv har lyst til at arbejde med. 

Key takeaways

    • Commits: Lær hvordan du laver effektive commits for at spore ændringer i din kode
    • Branches: Forstå vigtigheden af at arbejde med branches og hvordan de muliggør isoleret arbejde på forskellige dele af projektet
    • Merge: Lær hvordan man sammenfletter branches og håndterer konflikter
    • Pull/push: Opdag hvordan du trækker og uploader ændringer til og fra GitLab
    • Privacy: Vigtigheden af at beskytte dit projekt og dine data  

Hack your Education – Hva’ er det?

Hack your Education er en serie af workshops, designet til at hjælpe studerende som dig med at få en solid start inden for softwareudvikling og opnå dit fulde potentiale. Mange begår den fejl at de for hurtigt fokuserer på mere avancerede emner uden at have styr på de helt basale færdigheder – og det er den forkerte rækkefølge!

Ved at klæde dig på med grundlæggende teknikker og viden inden for softwareudvikling, hjælper vi dig til at arbejde effektivt. Når du først har styr på det basale, kan du hurtigt avancere, og du vil spare mange timer og hovedbrud, når du i fremtiden skal skabe verdensklasse-software!

Workshopsene veksler mellem gennemgange af emner og øvelser. Underviserne, som du kender fra undervisningen og fra ORBIT Lab, vil være til stede for at guide dig igennem øvelserne og besvare alle dine spørgsmål.  

Vi anbefaler, at du melder dig til alle fire workshops, men du er også velkommen til at udvælge de workshops, du har mest brug for.

Venue – BEMÆRK NY LOKATION 

Eventet finder sted i Shannon-bygningen i det store lokale i midten (lokale 009–13)

Sprog

Denne workshop afholdes på dansk.

Hvem kan tilmelde sig og kræves der noget særligt?

Disse HYE-workshops er ikke programmeringskurser. Vi bruger forskellige programmeringssprog og redigerer kode i Visual Studio Code, men du behøver ikke at have erfaring med det på forhånd. Vi leverer kodeeksempler i diverse kodesprog.

HYE er designet til alle studerende, som arbejde med kode – særligt 1. til 3.-semesterstuderende. 4. til 7.-semesterstuderende er også velkomne. Det er gratis at deltage og tilmelding er påkrævet.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte ORBIT Lab Community Manager, Litte: litte@ece.au.dk.

Mød dine undervisere

Frederik Emil Brændstrup

Project Engineer, RTX

Email

Niklas Birwe

Embedded Software Engineer, Eltwin Group

Email

Tilmelding til venteliste

Dette event er pt “udsolgt”. Du kan skrive dig på ventelisten herunder, og vi vil kontakte dig, hvis du får en plads.

* indicates required
Hvilket semester går du på? *

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Du kan læse mere i vores Privacy Policy