fbpx

21. juni

 

}

13.00

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N 

Vidste du, at du på diplomuddannelserne på ECE’s (AU, Institut for Elektro- og Computerteknologi) 6. semester kan vælge et projekt som alternativ til et valgfag? På dette event kan du opleve tre EE-projekter, når de afslutter deres 6. semesterprojekter med en præsentation.

Projektgrupperne laver først en præsentation af deres projekter. Herefter vil grupperne stå ved hver deres station hvor du kan komme og spørge ind til deres projekter og blive inspireret til fremtidige projekter – måske endda et 6. semesterprojekt. Du får også mulighed for at tale uformelt med EE-underviserne og forhøre dig om dine muligheder for at lave et 6. semesterprojekt.

Til sidst kåres vinderprojektet og publikumsprisen uddeles. Vi fordøjer oplevelsen sammen over en sandwich og en kold drink. 

PROGRAM

Små ændringer kan forekomme.

13:00: Velkomst, v. ORBIT Lab og EE-underviserne
13:05: Intro til format
13:10: Gruppepræsentationer
13:30: Demoer ved projektstationer
14:10: Sandwiches og networking (imens dommerpanelet voterer)
14:40: Premierevisning – Elektrisk Energiteknologi i Øjenhøjde
15:00: Kåring af vinder og publikumspris

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Dette arrangement er gratis at deltage i og åbent for alle som har lyst til at opleve studerende fra ingeniøruddannelsen Elektrisk Energiteknologi præsentere deres 6. semesterprojekter. Både studerende, ansatte og folk fra erhvervslivet er velkomne.

 

VENUE

ORBIT Event Space: Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs siden for at finde ORBIT Event Space. Der vil også være skilte. Du kan også tjekke denne video, hvor Nichlaes viser vej. 

TILMELDING

Sidste tilmelding er tirsdag d. 18. juni kl. 12. Der er kun sandwich til tilmeldte deltagere.

* indicates required
Hvilken bekrivelse passer bedst på dig?

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Du kan læse mere i vores Privacy Policy.

Hvis du har spørgsmål til dette event, er du velkommen til at kontakte Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager,

Institut for Elektro- og Computerteknologi: litte@ece.au.dk