fbpx

24. oktober

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N

Event #13 i Data 4.0-netværket for studerende, industri og forsyning, startups og andre interesserede

Data 4.0 er tilbage, og denne gang får vi besøg af Emil Hartvig Pedersen og Henrique Fernandes fra BESTSELLER. Derudover har vi også et oplæg fra vores medarrangør, Neurospace.

Emil og Henrique vil fortælle os om BESTSELLERS arbejde med purchasing optimisation. Hvad trender på tværs af grænser? Hvad sælger online og offline? Hvad skal lagerbeholdningen være? For BESTSELLER er evnen til at spotte trends og forudsige behov på tværs af brands og kategorier helt essentielt i arbejdet med purchasing optimization. BESTSELLERs Data Science-afdeling har udviklen applikationen Appretio, som giver den enkelte butik de bedste kort på hånden og vi får et indblik i udviklingsprocessen og arkitekturen.

Herefter vil  Frederik fra Neurospace fortælle om en spændende kundecase, Nordic Suger, hvor de har hjulpet med optimering af energitunge processer i forbindelse med vaakumpanderne, som koger sukkermelassen ud af tørstoffet.

PROGRAM 

16:00: Dørene åbner
16:15: velkomst
16:20: MERCHANDISING DATA SCIENCE – Future shopping optimization: When data science meets fashion! BESTSELLER (oplæg på engelsk)
17.15: Pause
17.30: Nordic Sugar: Optimering af energitunge processer med machine learning, v. Frederik Lillebæk Hansen, Neurospace (på dansk)
18:00: Sandwich og networking
18.30: Tak for i dag

OM TALERNE

Emil Hartvig Pedersen

 • Manager of Data Science & AI and Product Owner of Data Platform & Architecture at BESTSELLER. 
 • Engineering Advisor at Constantiam Biosciences (Biotechnology Research Startup)
 • Former Manager of ML&AI at Salling Group
 • Former Data Scientist at Vestas and Grundfos
 • Master’s Degree, Electrical and Electronics Engineering from AU (2018)
 • Bachelor’s Degree, Physics from AU (2016)

Henrique Fernandes

 • Tech Lead of Data Science at BESTSELLER
 • Assistant Professor – Computational Neuroscience at AU
 • Former Postoctoral Researcher at AU and Oxford
 • Former PhD Fellow Center of Functionally Integrative Neuroscience, Aarhus University (2015)
 • Universidade Nova de Lisboa MSc, Biomedical Engineering from Education Universidade Nova de Lisboa (2007)

Frederik Lillebæk Hansen

 • Machine Learning-Ingeniør hos Neurospace
 • Kandidat i Fysik
 • Project Lead på Nordic Sugar-projekt

SPROG

Dette event afholdes på både engelsk og dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Dette arrangement er gratis at deltage i og åbent for alle som ønsker indsigt i, og evt. Indflydelse på den danske industris fortsatte overlevelse. Alle med interesse i emnet er velkomne, og vi opfordrer både tech-kyndige studerende og repræsentanter fra den danske industri og startup-verden til at deltage. Du behøver ikke at have deltaget i de tidligere arrangementer for at deltage i dette. 

LOKATION

ORBIT Event Space: Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs siden for at finde ORBIT Event Space. Se også denne video, hvor Nichlaes viser dig vej.

TILMELDING

* indicates required
Hvilken bekrivelse passer bedst på dig?

OM DATA 4.0-NETVÆRKET

Den fjerde industrielle revolution, Industri 4.0, forsyning 4.0 dækker over det, der for nogle som en masse buzzwords, såsom Machine Learning, Internet of Things, Big Data og Cloud, som ofte forvirrer mere end de oplyser. Ikke desto mindre er disse en vifte af anvendelige teknologier, som er nøglen til optimering af både omsætning og produktion. Der er uudnyttet potentiale – både for virksomheder samt nuværende og kommende medarbejdere. Samtidig medfører teknologierne nye begreber, behov for flere nye teknologier, leverandører og implementeringsmetoder.

Vi har valgt at samle det hele under en paraply, som vi kalder Data 4.0-netværket, hvor vi vil eksemplificere og udbrede viden omkring disse nye teknologier og begreber.

FORMÅL

Danske forsynings- og industrivirksomheder kæmper med at indsamle og udnytte data og mange studerende med teknisk faglighed er ikke oplyst om de mange spændende muligheder i disse sektorer. Data 4.0-netværket er et initiativ i samarbejde mellem Neurospace og ORBIT Lab på Aarhus Universitets Institut for Elektro- og Computerteknologi. Netværket har til hensigt at bringe relevante kræfter sammen for at styrke danske industri- og forsyningsvirksomheder og inspirere med cases og oplyse om faldgrupper og muligheder når det gælder opsamling og anvendelse af data samt optimering af produktion og omkostninger. 

Hvis du har spørgsmål til eventet eller denne sides indhold, kan du tage fat i Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ece.au.dk / 93 52 14 47