fbpx

7. maj

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N 

Kom med, når vi sammen med Aarhus C++ User Group (AaCppUG.dk) byder velkommen til et lightning talk arrangement. Vi har fundet en række spændende talere frem og i en buffet af forskellige spændende emner fra deres hverdag, fortæller de om det de hver især nørkler med. Så kom og vær med og hav en hyggelig aften med hverdags-C++, hygge og fælles pizzaspisning.

Om C++ og Aarhus C++ User Group

C++ er et moderne programmeringssprog, som blev udviklet af danskeren Bjarne Stroustrup.

I dag bruges C++ især i computerspilsudvikling, IoT og indlejrede systemer, high-performance computing, neurale netværk og andre områder, hvor der er brug for et kraftfuldt sprog med høj ydeevne og fleksibilitet. Sproget er typestærkt og understøtter de tre paradigmer inden for programmering; structural, object-oriented og functional.

Bag Aarhus C++ User Group står en række C++-entusiaster, som elsker sproget og dets mange anvendelsesmuligheder. De arbejder med det på forskellige måder og i forskellige kontekster – nogle i akademisk kontekst og andre i industrien. De har det til fælles, at de har en ambition om at udbrede kendskabet til og begejstringen for C++.

PROGRAM

Små ændringer kan forekomme.

16.15: Velkomst og fælles pizzabestilling
16.30: Running code on the GPU, v. Viktor Andersen
16.45: Ben Eater 8bits PC, v. Kalle Møller
17.00: Static and Dynamic code analysis, v. Christian Oppermann
17.15: Pause
17.30: The Member Notation, v. Bjørn Reese
17.45: Compile-time Interfaces Composition Through Inheritance, v. Frederik Brænderup
18.00: Data validation with string templates, v. Thorbjørn Martsum
18.15: Pizza og hygge

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle interesserede er velkomne til dette og andre meetups i Aarhus C++ User Group. 

 

VENUE

ORBIT Event Space: Finlandsgade 20 (bygning 5122), 8200 Aarhus N. Følg den sorte bygning ned langs siden for at finde ORBIT Event Space. Du kan også tjekke denne video, hvor Nichlaes viser vej.

TILMELDING

* indicates required

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Der kan blive produceret video/billedmateriale til eventet. Hvis du ikke har lyst til at blive fotograferet, så sæt dig ude i siden og giv gerne vores fotograf besked. Du kan læse mere i vores Privacy Policy.

Hvis du har spørgsmål til dette event, er du velkommen til at kontakte Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager,

Institut for Elektro- og Computerteknologi: litte@ece.au.dk