fbpx

20. september

 

}

16.15

Finlandsgade 20, 8200 Aarhus N

Event #11 i Data 4.0-netværket for studerende, industri og forsyning, startups og andre interesserede

I dette 11. event i rækken under emnet Cyber Security, får vi besøg af Mathias Holdt fra Improsec, som vil fortælle os om cybertruslen anno 2022. Han vil give os et indblik i det nuværende cyberlandskab og de trusler, som vi allesammen står over overfor samt hvordan krigen i Europa påvirker det danske marked. 

Vi kommer omkring de primære trusselaktører og hvordan markedet arbejder efter “Crime as a Service”-modeller. Vi skal snakke om udsatte sektorer og nye regulative krav, herunder NIS2. Derudover skal vi også ind på ledelsesinvolvering i cybersecurity, hvilke cyberkonsekvenser vi ser i markederne, og på hvilket plan ledelsen bør involveres i håndteringen af hele cyberområdet.

Herefter vil Rasmus Steiniche fra Neurospace fortælle om, hvordan man bygger en sikker dataplatform i Azure. Han tager os med igennem diverse læringer i forbindelse med opbygningen af dataplatforme, heriblandt compliance, NIS2, Schrems II og GDPR.

PROGRAM

16:00: Dørene åbner
16:15: velkommen, ORBIT Lab
16:20: Cybertruslen anno 2022, Mathias Holdt, Improsec
17:25: Pause
17:35: Byg en sikker dataplatform i Azure, Rasmus Steiniche, Neurospace
18:30: Sandwich og networking
19:00: Tak for i dag

OM TALERNE

Mathias Holdt
Mathias er direktør hos Improsec – et uafhængigt konsulenthus der udelukkende leverer sikkerhedsydelser, primært inden for teknisk og strategisk sikkerhed. Improsec er en 7 år gammel virksomhed og har i dag ca. 50 medarbejdere ansat, hvoraf en stor del er specialiserede hackere. Derudover råder virksomheden over et meget kompetent Incident Response team, der i den grad har fingeren på pulsen og indsigt i hvad der rører sig på markedet.

Rasmus Steiniche
Rasmus er tech entreprenør og CEO i Neurospace. Han har bygget og opereret cloud-infrastruktur siden 2016. I dag er han fokuseret på at hjælpe industrielle virksomheder med at få mest muligt ud af maskinlæring og deres data.

SPROG

Dette event afholdes på dansk.

HVEM KAN DELTAGE?

Dette arrangement er gratis at deltage i og åbent for alle som ønsker indsigt i, og evt. Indflydelse på den danske industris fortsatte overlevelse. Alle med interesse i emnet er velkomne, og vi opfordrer både tech-kyndige studerende og repræsentanter fra den danske industri og startup-verden til at deltage. Du behøver ikke at have deltaget i de tidligere arrangementer for at deltage i dette. 

TILMELDING

* indicates required

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab og Neuropace, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Du kan læse mere i vores Privacy Policy

Hvilken bekrivelse passer bedst på dig?

OM DATA 4.0-NETVÆRKET

Den fjerde industrielle revolution, Industri 4.0, forsyning 4.0 dækker over det, der for nogle som en masse buzzwords, såsom Machine Learning, Internet of Things, Big Data og Cloud, som ofte forvirrer mere end de oplyser. Ikke desto mindre er disse en vifte af anvendelige teknologier, som er nøglen til optimering af både omsætning og produktion. Der er uudnyttet potentiale – både for virksomheder samt nuværende og kommende medarbejdere. Samtidig medfører teknologierne nye begreber, behov for flere nye teknologier, leverandører og implementeringsmetoder.

Vi har valgt at samle det hele under en paraply, som vi kalder Data 4.0-netværket, hvor vi vil eksemplificere og udbrede viden omkring disse nye teknologier og begreber.

FORMÅL

Danske forsynings- og industrivirksomheder kæmper med at indsamle og udnytte data og mange studerende med teknisk faglighed er ikke oplyst om de mange spændende muligheder i disse sektorer. Data 4.0-netværket er et initiativ i samarbejde mellem Neurospace og ORBIT Lab på Aarhus Universitets Institut for Elektro- og Computerteknologi. Netværket har til hensigt at bringe relevante kræfter sammen for at styrke danske industri- og forsyningsvirksomheder og inspirere med cases og oplyse om faldgrupper og muligheder når det gælder opsamling og anvendelse af data samt optimering af produktion og omkostninger. 

Hvis du har spørgsmål til eventet eller denne sides indhold, kan du tage fat i Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ece.au.dk / 93 52 14 47